Ciolacu a trimis Corpul de control la noul stadion Steaua

Ciolacu a trimis Corpul de control la noul stadion Steaua

Inquam Photos / George Calin

Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 20 iul 2023

Premierul Ciolacu a dispus trimiterea Corpului de control al Guvernului la stadionul Steaua, din cartierul bucureștean Ghencea, în scopul verificării modului de exploatare a complexului sportiv și de asigurare a cheltuielilor de funcționare a acestuia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Surse oficiale au arătat că întreținerea stadionului Steaua, care se afă în administrarea CSA Cubului Sportiv Steaua al Armatei, necesită anual circa 1 milion euro.

FOTO Premierul ungar Viktor Orban, prânz cu premierul Marcel Ciolacu la București. \ CITEȘTE ȘI FOTO Premierul ungar Viktor Orban, prânz cu premierul Marcel Ciolacu la București. "Acesta este începutul unei frumoase prietenii!". TGV de mare viteză, idee veche de 16 ani

Corpul de control al Guvernului va verifica ”respectarea normelor legale și a celor interne privind administrarea compolexului sportiv”, de la darea arenei în funcțiune, la 1 ianuarie 2021, până în prezent.   

DOCUMENT Și trotinetele electrice provoacă decese: 20 de morți din cauza conducătorilor de trotinete electrice, alte mii de răniți - în ultimii 5 ani CITEȘTE ȘI DOCUMENT Și trotinetele electrice provoacă decese: 20 de morți din cauza conducătorilor de trotinete electrice, alte mii de răniți - în ultimii 5 ani

Potrivit surselor citate, în cazul altor stadioane cobnstruite de la buget, precum Rapid, de pildă, administratorii au asigurat din sponsoprizări venituri de cel puțin 600.000 euro, care asigură funcționarea arenei, fără a fi necesare sume de la buget. 

viewscnt
Afla mai multe despre
steaua
stadion
corp
control
guvern
ciolacu
închiriere
venituri