FOTO Furtună violentă în București și în Ilfov. O antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuințe. Mai multe trenuri au fost anulate

FOTO Furtună violentă în București și în Ilfov. O antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuințe. Mai multe trenuri au fost anulate Galerie foto

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iul 2021

O furtună puternică a afectat, miercuri seară, zona de sud a țării, cu ploi torențiale, vânt puternic și descărcări electrice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Pe Calea Giulesti, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuințe. Două persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind transportată la spital, iar cea de-a doua primește ingrijiri la fața locului, scrie News.ro.

MAI MULE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO (Inquam Photos / Octav Ganea)

VIDEO O furtună puternică de nisip ”înghite” în doar câteva minute orașul chinez Dunhuang CITEȘTE ȘI VIDEO O furtună puternică de nisip ”înghite” în doar câteva minute orașul chinez Dunhuang

Un avion care venea din Rhodos a fost redirecționat de la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" la Constanța, din cauza vremii nefavorabile.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Pe bulevardul Brătianu, o schelă s-a desprins parțial de pe o clădire.

Mai multe linii de tramvai au fost blocate în Capitală din cauza vântului puternic care a doborât mai mulți copaci și a avariat rețeaua de contact.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Traficul feroviar a fost perturbat.Trenurile înregistrează întârzieri de sute de minute, iar mai multe trenuri au fost anulate.

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a țării, si in zona municipiului Bucuresti, care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare și în alimentarea cu energie electrică la rețeaua de tracțiune a trenurilor și alimentare a stațiilor, trenurile de călători înregistreazî întârzieri de până la 420 minute”, anunță CFR SA.

Totodată, în zona stației Fetești, pe relația București - Constanta și retur se va circula pe rute deviate.

O parte din trenuri, cele ce tranzitează Bucurestiul vor circula pe ruta deviată prin Ciulniță - Slobozia - Țăndărei- Fetești, iar restul prin Ploiești - Buzău - Făurei - Fetești.

viewscnt
Afla mai multe despre
furtuna
antena
gsm