VIDEO Prima News: Românii au succes în Marea Britanie

VIDEO Prima News: Românii au succes în Marea Britanie
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2024

Românii au succes în Marea Britanie! Fie că sunt stomatologi, contabili sau bucătari ori fotografi, serviciile pe care le oferă sunt ireproșabile! Clienți le sunt, în primul rând, tot românii care apreciază că își pot rezolva problemele în limba maternă.

Zeci de antreprenori români s-au întâlnit în Milton Keynes într-un eveniment special organizat pentru a-i face cunoscuți conaționalilor.  Satisfacția că își pot ajuta semenii e tot ce contează pentru ei, arată Prima News.

Urmărește-ne și pe Google News
Atenționare de la Protecția Consumatorilor: Au apărut consumatorii care nu plătesc. Merg la restaurant cu pliculețul cu păr, unghie sau muscă CITEȘTE ȘI Atenționare de la Protecția Consumatorilor: Au apărut consumatorii care nu plătesc. Merg la restaurant cu pliculețul cu păr, unghie sau muscă
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Să pornești o afacere în UK nu e simplu. E nevoie de o documentare atentă, de multă muncă, de ambiție și efort. Elena Irimia, fostă gimnastă de performanță în România este acum medic dentist în Marea Britanie, iar Alexandra este manager la o firmă de pompe funebre și îi ajută pe români în momentele grele.

Autoritățile locale din Milton Keynes spun că românii sunt o comunitate fantastică. Peste 1 milion de romani sunt acum în marea britanic, conform ultimelor statistici. 

viewscnt
Afla mai multe despre
romani
marea britanie