Activele nete ale fondurilor de investiții au crescut

Activele nete ale fondurilor de investiții au crescut
scris 11 oct 2021

Activele nete ale fondurilor deschise de investiții locale s-au situat la o valoare de aproximativ 22,95 miliarde lei în august, în creștere cu 1,8% comparativ cu luna precedentă, potrivit unui raport al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

La finalul lunii august 2021, activele nete aferente tuturor categoriilor de fonduri deschise de investiții au înregistrat creșteri față de luna anterioară, scrie Agerpres.

VIDEO Ora de Profit.ro: Cel mai bine plătit job al săptămânii - 5.000 de euro pe lună. Alte mii de euro pentru posturi care nu presupun prezența fizică la birou CITEȘTE ȘI VIDEO Ora de Profit.ro: Cel mai bine plătit job al săptămânii - 5.000 de euro pe lună. Alte mii de euro pentru posturi care nu presupun prezența fizică la birou

Astfel, fondurile deschise de obligațiuni și instrumente cu venit fix dețineau cea mai mare pondere în total active nete aferente fondurilor deschise de investiții (circa 64%), iar categoria "alte fonduri" aveau o cotă de piață de aproximativ 19%.

viewscnt
Afla mai multe despre
fonduri de investiții
active