Adrian Marin, directorul Generali România, a fost reales la conducerea asociației asigurătorilor

Adrian Marin, directorul Generali România, a fost reales la conducerea asociației asigurătorilor
scris 3 oct 2019

Directorul general al Generali România, Adrian Marin, a fost desemnat, din nou, președinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), pentru un mandat de 3 ani, între 2019-2022.

Adrian Marin a ocupat această funcție și între 2016-2019.

ANALIZĂ Primele zece companii cu capital german prezente în România includ patru lanțuri de retail. Însumat, acestea au atins anul trecut afaceri de peste 12 miliarde euro CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Primele zece companii cu capital german prezente în România includ patru lanțuri de retail. Însumat, acestea au atins anul trecut afaceri de peste 12 miliarde euro

Astfel, președinția UNSAR va fi deținută de societatea GENERALI România, în timp ce funcția de Vicepreședinte a revenit NN Asigurări de Viață. Membri ai Consiliului Director sunt societățile OMNIASIG VIG, ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări, UNIQA Asigurări, GRAWE și GARANTA.

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România este o organizație din care fac parte 20 de companii de asigurări reprezentând 80% din piața de profil.

În perioada 2016-2019, poziția de Președinte al UNSAR a fost deținută de GENERALI România, cea de Vicepreședinte – de NN Asigurări de Viață, iar Membri ai Consiliului Director au fost societățile ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări, ERGO Asigurări, OMNIASIG VIG, GRAWE și UNIQA Asigurări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
adrian marin
unsar
generali romania