Adrian Marin, directorul Generali România, a fost reales la conducerea asociației asigurătorilor

Adrian Marin, directorul Generali România, a fost reales la conducerea asociației asigurătorilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2019

Directorul general al Generali România, Adrian Marin, a fost desemnat, din nou, președinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), pentru un mandat de 3 ani, între 2019-2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adrian Marin a ocupat această funcție și între 2016-2019.

ANALIZĂ Primele zece companii cu capital german prezente în România includ patru lanțuri de retail. Însumat, acestea au atins anul trecut afaceri de peste 12 miliarde euro CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Primele zece companii cu capital german prezente în România includ patru lanțuri de retail. Însumat, acestea au atins anul trecut afaceri de peste 12 miliarde euro

Astfel, președinția UNSAR va fi deținută de societatea GENERALI România, în timp ce funcția de Vicepreședinte a revenit NN Asigurări de Viață. Membri ai Consiliului Director sunt societățile OMNIASIG VIG, ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări, UNIQA Asigurări, GRAWE și GARANTA.

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România este o organizație din care fac parte 20 de companii de asigurări reprezentând 80% din piața de profil.

În perioada 2016-2019, poziția de Președinte al UNSAR a fost deținută de GENERALI România, cea de Vicepreședinte – de NN Asigurări de Viață, iar Membri ai Consiliului Director au fost societățile ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări, ERGO Asigurări, OMNIASIG VIG, GRAWE și UNIQA Asigurări.

viewscnt
Afla mai multe despre
adrian marin
unsar
generali romania