FOTO NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator și operator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, intră pe piața rezidențială în cinci orașe din România

FOTO NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator și operator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, intră pe piața rezidențială în cinci orașe din România

București Vulcan

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2019

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor, dezvoltator și operator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță extinderea investițiilor din România și restul țărilor din regiune cu proiecte rezidențiale care vor fi dezvoltate în jurul mall-urilor din orașe precum Brașov, București (în apropierea Mega Mall și Vulcan), Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dezvoltările aferente pieței din Romania au un buget inițial de investiții de 83 de milioane de euro și sunt în prezent în faza de proiectare și autorizare, urmând să fie realizate într-un interval de la doi până la patru ani.

EXCLUSIV Toate hotelurile din România ale lituanienilor de la Apex Alliance - scoase la vânzare după deschidere. Primul pe listă, Hiltonul abia inaugurat în aeroportul Otopeni. În acționariat - cel mai bogat om din statul baltic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Toate hotelurile din România ale lituanienilor de la Apex Alliance - scoase la vânzare după deschidere. Primul pe listă, Hiltonul abia inaugurat în aeroportul Otopeni. În acționariat - cel mai bogat om din statul baltic

Ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen mediu și lung, noua direcție de investiții completează proiectele de proprietăți cu utilizare mixtă care oferă sinergii cu centrele comerciale. 

București Mega-Mall

București Mega-Mall



“Dezvoltarea unor proiecte rezidențiale în jurul mall-urilor este un pas firesc în contextul evoluției pieței de real-estate și răspunde așteptărilor generațiilor de tineri activi care valorizează timpul ca pe bunul cel mai de preț pe care îl au. Combinând ceea ce oferă mall-urile din portofoliul nostru cu noile dezvoltări rezidențiale, vom crea un spațiu plin de viață, un loc în care oamenii se pot întâlni, relaxa, pot face shopping și pot descoperi experiențe unice aproape de propria lor casă,” spune Andrei Radu, Development Director NEPI Rockcastle.  

Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea



Proiectele vor fi dezvoltate în etape de până la patru ani, în funcție de calendarul de autorizare. Alături de planul de extindere și noi achiziții, se estimează că vor contribui la consolidarea poziției NEPI Rockcastle ca principalul dezvoltator din cea mai dinamică regiune economică a Europei.

Satu-Mare

Satu-Mare



Recent, NEPI a anunțat că a finalizat achiziția unui teren de aproximativ 200.000 metri pătrați în Craiova, unde intenționează să construiască centrul comercial Promenada Craiova, informație anunțată în exclusivitate de Profit.ro

Timișoara

Timișoara



NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est. Compania este listată pe piața principală a Bursei de Valori Johannesburg Limited (JSE) și Euronext Amsterdam.

Grupul deține un portofoliu excepțional de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania, și se dezvoltă în continuare printr-un program de expansiune pe alte piețe din Europa Centrală și de Est.

Portofoliul NEPI din România mai cuprinde Promenada Mall, City Park Constanta, Shopping City Timișoara, Iris Titan Shopping Center Bucuresti, Brăila Mall, Shopping City Deva, Shopping City Galați, Vulcan Value Centre Bucuresti, Pitesti Retail Park, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Satu Mare, galerii comerciale și Floreasca Business Park, The Lake View, City Business Centre (Timișoara), The Office (Cluj) și proprietățile pe segmentul de logistică Râșnov Industrial Facility și Otopeni Warehouse.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
proiecte rezidentiale
mall