1,5 milioane de copii vor primi lunar un borcan cu miere românească

1,5 milioane de copii vor primi lunar un borcan cu miere românească
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2017

Peste 1,5 milioane de copii vor primi lunar, începând din acest an, un borcan cu miere polifloră din producție românească, fondurile alocate pentru derularea acestui program, aproape 17 milioane de lei, fiind prevăzute în bugetul Ministerului Agriculturii, a declarat secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Botănoiu, la Târgul Național al Mierii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
NN Pensii a decis cine o înlocuiește ca CEO pe Raluca Țintoiu, căreia ASF i-a retras autorizația în scandalul naționalizării pensiilor private CITEȘTE ȘI NN Pensii a decis cine o înlocuiește ca CEO pe Raluca Țintoiu, căreia ASF i-a retras autorizația în scandalul naționalizării pensiilor private

"Până acum am avut o Lege, 509/2006, pentru distribuirea mierii în școală, dar care nu a funcționat. Anul acesta însă vrem să o punem în aplicare, dar sub o altă formă. Vrem ca 1,5 milioane de copii din școli și grădinițe să primească lunar un borcan de miere polifloră românească, de 350 de grame, începând cu acest an. Acum este introdusă legea în Parlament și sperăm să treacă rapid, pentru că avem tot sprijinul. Noi țintim, pe de o parte, să stimulăm vânzările, pentru că vorbim de aproape 10% din producția națională de miere în acest program, iar pe de altă parte să obișnuim copiii cu mierea polifloră de calitate provenită din stupinele românești", a precizat Botănoiu, conform Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
miere
daniel botanoiu