Agricover Credit suplimentează cu 50 milioane lei un credit de la ING Bank Romania

Agricover Credit suplimentează cu 50 milioane lei un credit de la ING Bank Romania
scris 11 aug 2022

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a suplimentat cu 50 de milioane de lei, la 250 de milioane de lei, un credit de la ING Bank Romania, semnat în martie 2013.

Recoltele din Germania, afectate de secetă CITEȘTE ȘI Recoltele din Germania, afectate de secetă

Agricover Credit IFN, controlată aproape integral de Agricover Holding, furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic.

Cu peste 1.000 de salariați, grupul Agricover derulează afaceri în valoare totală de peste 3,5 miliarde de lei și deservește un portofoliu de 9.200 de clienți fermieri, care exploatează peste 2,6 milioane de hectare de teren arabil la nivel național.

La sfârșitul anului 2021, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding își desfășurau activitatea 470 de angajați.

Agricover Holding este deținută de Jabbar Kanani, cu o participație de 87,269% din capitalul social subscris și vărsat, alături de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care deține 12,727% din acțiunile Agricover Holding, iar restul de 0,004% fiind deținut de acționari tip listă.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover credit
ing bank
imprumut