Agro TV - Au apărut primii pepeni de Dăbuleni. La ce preț sunt puși pe tarabă

Agro TV - Au apărut primii pepeni de Dăbuleni. La ce preț sunt puși pe tarabă
scris 27 iun 2020

Producătorii de pepeni din Dăbuleni au scos la vânzare primele lubenițe din acest sezon, prețul cerut fiind de 2 lei sau 2,5 lei/kilogram, în regim angro.

În piețe, prețul cerut de comercianți este, în prima fază, de 3 lei/kilogram. Ca în fiecare an, cei mai mulți dintre aceștia au optat pentru piețele din București, informează Agro TV.

Mosi-Oa-Tunya Cigars, “fumul tunător”, primul producător de trabucuri rulate manual din Zimbabwe, vine în România, vizând o poziție de lider pe piața trabucurilor premium CITEȘTE ȘI Mosi-Oa-Tunya Cigars, “fumul tunător”, primul producător de trabucuri rulate manual din Zimbabwe, vine în România, vizând o poziție de lider pe piața trabucurilor premium

Recent, producătorii au anunțat că au început sezonul oficial de recoltat pepeni.

Anul acesta, din cauza faptului că a căzut grindină în zona Dăbuleni, sezonul a fost puțin întârziat. Foarte mulți fermieri au înregistrat pierderi, dar speră să mai recupereze cu ceea ce a mai rămas în câmp.

Totodată, producătorii speră ca autoritățile să ia măsuri rapide în privința sistemelor antigrindină, proiecte promise de mai bine de doi ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepeni
dabuleni