CEO-ul Kellogg’s, sub critici. A recomandat americanilor să consume cereale la cină

CEO-ul Kellogg’s, sub critici. A recomandat americanilor să consume cereale la cină
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2024

Gary Pilnick, CEO-ul companiei producătoare de cereale Kellogg’s, a fost criticat deoarece le-a recomandat americanilor să consume cereale la cină pentru a face economii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Americanii își cheltuiesc pe mâncare cel mai mare procent din venituri din ultimii 30 de ani, pe fondul scumpirilor cauzate de inflație, conform CNN.

VIDEO 900 de tractoare blochează Bruxelles. Poliția folosește tunuri cu apă. Rute spre centrul orașului blocate de poliție. ”Nu ne vom calma!” CITEȘTE ȘI VIDEO 900 de tractoare blochează Bruxelles. Poliția folosește tunuri cu apă. Rute spre centrul orașului blocate de poliție. ”Nu ne vom calma!”

Giganții producători de alimente Kraft, General Mills, Kellogg și Nestle au obținut la finele anului trecut un verdict de despăgubiri în valoare de 17,7 milioane de dolari, după ce au convins un juriu federal din Chicago că au fost suprataxați pentru produse din ouă într-o conspirație de stabilire a prețurilor a celor mai mari producători de ouă și a grupurilor comerciale din industrie din SUA.

Despăgubirile acordate ar putea fi triplate, în conformitate cu legea antitrust din SUA, la peste 53 de milioane de dolari.

Premierul Ciolacu: Statul român trebuie să facă o analiză despre închiderea spitalelor în pandemie, care a blocat accesul românilor la servicii medicale CITEȘTE ȘI Premierul Ciolacu: Statul român trebuie să facă o analiză despre închiderea spitalelor în pandemie, care a blocat accesul românilor la servicii medicale

Acest verdict a încheiat cea de-a doua fază a unui proces în două părți împotriva Cal-Maine Foods, care este cel mai mare producător și distribuitor de ouă din țară, și Rose Acre Farms, al doilea ca mărime, sub acuzațiile că au umflat artificial prețurile.

viewscnt
Afla mai multe despre
prețuri ouă
despăgubiri prețuri exagerate ouă
conspirație fixare prețuri ouă