Comisia Europeană virează României alte 3,9 milioane de euro pentru combaterea pestei porcine africane

Comisia Europeană virează României alte 3,9 milioane de euro pentru combaterea pestei porcine africane
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2019

România a primit a doua tranșă, în valoare de 3,9 milioane de euro, din grantul de 34,28 milioane de euro, reprezentând contribuția financiară a Uniunii Europene (UE) pentru combaterea Pestei Porcine Africane (PPA), informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Comisia Europeană a virat către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în data 28 decembrie, a doua tranșă în valoare de 3,9 milioane de euro, din grantul în valoare de 34.278.750 de euro, reprezentând contribuția financiară a Uniunii la acțiunile angajate de țara noastră pentru combaterea pestei porcine africane. Această plată a fost efectuată în condițiile în care Decizia 'SANTE/ EM/ AH/2018/ASF/RO', de acordare a subvenției, permite plata unui avans de până la 50% și a plăților ulterioare", menționează autoritatea, potrivit Agerpres.

Leul atinge cea mai slabă cotație din istorie în raport cu euro CITEȘTE ȘI Leul atinge cea mai slabă cotație din istorie în raport cu euro

Potrivit sursei citate, corespondența oficială a Comisiei Europene prevede că următoarea tranșă din avans va fi acordată atunci când situația bugetară o va permite.

viewscnt
Afla mai multe despre
comisia europeana
pesta porcina