Consumul de vin scade anul acesta

Consumul de vin scade anul acesta
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2020

Pandemia de coronavirus (Covid-19) provoacă dificultăți fără precedent pentru sectorul agroalimentar al UE. Acest sector răspunde și se adaptează noilor circumstanțe cu eficiență, susținut de măsurile adoptate de Comisia Europeană, se arată într-un raport publicat luni de Executivul comunitar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Consumul de vin în UE este puternic afectat de măsurile de izolare. În timp ce pe segmentul de retail cresc vânzările de vin, consumul în restaurante și baruri este oprit, ceea ce va afectează negativ vinurile cu valoare ridicată și vinurile spumoase.

Proprietari de ferme britanice cheltuiesc zeci de mii de lire pentru a aduce muncitori români care să-i învețe pe culegătorii britanici cum să recolteze fructe și legume CITEȘTE ȘI Proprietari de ferme britanice cheltuiesc zeci de mii de lire pentru a aduce muncitori români care să-i învețe pe culegătorii britanici cum să recolteze fructe și legume

Consumul de vin în UE ar urma să scadă la 108 milioane de hectolitri, cu 8% sub media din ultimii cinci ani. Și exporturile de vin ale UE vor fi afectate, previzionându-se un declin de 14% în perioada 2019/2020, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
pandemie