Cooperativa Țara Mea reziliază toate contractele cu firme austriece

Cooperativa Țara Mea reziliază toate contractele cu firme austriece

Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2022

Cooperativa Țara Mea a demarat procedurile de sistare a oricăror parteneriate cu firme austriece, inclusiv bănci, conturi bancare,virarea salariilor și alimentarea cu combustibil pentru mașinile companiei. Toti angajații și partenerii au declarat că sunt alaturi de Romania și că vor duplica acest demers în companiile și familiile lor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Ne pare rău pentru unii dintre furnizori, dar este momentul sa ne apărăm țara și să o punem mai presus de interesele financiare imediate, precum și de mofturile de foste imperii. Respectul pentru România valorează mai mult pentru mine, astăzi, decât cifra de afaceri", a spus Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

FOTO Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România: Nu mai prelungim contracte cu nicio firmă cu acționariat austriac! CITEȘTE ȘI FOTO Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România: Nu mai prelungim contracte cu nicio firmă cu acționariat austriac!

"Acesta nu este un demers de răzbunare, nici un demers emoțional. Este o reacție serioasa, bine gândită și asumată. Cooperativa Țara Mea are in prim plan dragostea de țară, oricât de desuetă ar fi devenit această terminologie generațiilor mai tinere. Nu trăim vremurile iobagilor, ci trăim într-o societate modernă, bazată pe respect mutual și pe afaceri câștig -castig între toate țările europene. Nu accept că propria mea țară să fie tratată cu lipsa de respect și voi lua toate măsurile, după puterea mea, ca aceste încercări de denigrare sa nu se mai repete. Atrag atenția, pe acesta cale, românilor, că respectul se câștigă, că fermitatea nu înseamnă lipsa de respect, și partenerilor austrieci că țările sunt formate din oameni, iar pentru strategia politica a propriei țări ne asumăm cu toții responsabilitatea.'', a mai adăugat Florin Burculescu.

Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România și singura cooperativă integrată, cu activități de la cultivarea legumelor și creșterea animalelor până la producția de lactate, conserve, mezeluri și produse de băcănie, 100% românești.

Cu peste 10.000 de fermieri membri, produsele Țara Mea sunt disponibile pe piață de mai bine de 12 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
țara mea
austria