Credit Agricole România a inaugurat primul agri hub din țară

Credit Agricole România a inaugurat primul agri hub din țară
scris 11 iun 2019

Crédit Agricole Bank România, subsidiara românească a grupului bancar francez Crédit Agricole, a inaugurat primul centru agri regional pentru partea de sud-est a României, cu scopul de a deservi mai bine fermierii din județele Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila și Galați.

Agri Hub-ul este situat în Slobozia și va facilita accesul la finanțare al fermierilor în scopul susținerii și dezvoltării activității și creșterii productivității fermei lor.

Ionuț Mișa - îndepărtat de la conducerea Direcției de Administrare a Marilor Contribuabili CITEȘTE ȘI Ionuț Mișa - îndepărtat de la conducerea Direcției de Administrare a Marilor Contribuabili

Punctul de lucru regional este gândit ca un centru digital care reunește o echipă de consultanți cu cunoștinte despre agricultură și expertiză în finanțarea fermierilor.

La nivel de Grup. Crédit Agricole SA (CA SA) a înregistrat, în primul trimestru al anului, un profit net de 763 de milioane de euro, la venituri nete de 4,9 miliarde de euro. Profitul înregistrat în primele trei luni ale anului este în scădere cu 10,9% față de aceeași perioadă din 2018. 

viewscnt
Afla mai multe despre
credit agricole
centru agri
hub agro