Filipine se confruntă cu un surplus de 2 milioane de kilograme de mango. Autoritățile lansează ''Metro Mango''

Filipine se confruntă cu un surplus de 2 milioane de kilograme de mango. Autoritățile lansează ''Metro Mango''
scris 10 iun 2019

Filipine se confruntă cu un surplus de circa două milioane de kilograme de mango, autoritățile avertizând luni că fructele s-ar putea altera dacă nu sunt vândute în următoarele două săptămâni, potrivit DPA.

Pentru a ajuta fermierii să-și vândă marfa, Ministerul Agriculturii a lansat un program de marketing denumit ''Metro Mango'' și a instalat standuri pentru vânzarea fructelor în mai multe regiuni din capitală, scrie Agerpres.

Șeful Agricost susține n-a găsit personal pentru operarea a 6 combine, în care a investit un milion de euro CITEȘTE ȘI Șeful Agricost susține n-a găsit personal pentru operarea a 6 combine, în care a investit un milion de euro

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Manny Pinol, a precizat că 15.000 de kilograme de mango s-au epuizat în primele trei ore de la debutul programului.

Recolta excedentară s-a datorat ''secetei îndelungate cauzate de fenomenul climatic El Nino, care a precipitat înflorirea abundentă și rodirea în acest sezon'', a spus acesta.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mango
filipine