Filipine se confruntă cu un surplus de 2 milioane de kilograme de mango. Autoritățile lansează ''Metro Mango''

Filipine se confruntă cu un surplus de 2 milioane de kilograme de mango. Autoritățile lansează ''Metro Mango''
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2019

Filipine se confruntă cu un surplus de circa două milioane de kilograme de mango, autoritățile avertizând luni că fructele s-ar putea altera dacă nu sunt vândute în următoarele două săptămâni, potrivit DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a ajuta fermierii să-și vândă marfa, Ministerul Agriculturii a lansat un program de marketing denumit ''Metro Mango'' și a instalat standuri pentru vânzarea fructelor în mai multe regiuni din capitală, scrie Agerpres.

Șeful Agricost susține n-a găsit personal pentru operarea a 6 combine, în care a investit un milion de euro CITEȘTE ȘI Șeful Agricost susține n-a găsit personal pentru operarea a 6 combine, în care a investit un milion de euro

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Manny Pinol, a precizat că 15.000 de kilograme de mango s-au epuizat în primele trei ore de la debutul programului.

Recolta excedentară s-a datorat ''secetei îndelungate cauzate de fenomenul climatic El Nino, care a precipitat înflorirea abundentă și rodirea în acest sezon'', a spus acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
mango
filipine