Cultivatorii de usturoi din SUA sunt singurii care se bucură de războiul comercial cu China

Cultivatorii de usturoi din SUA sunt singurii care se bucură de războiul comercial cu China
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2019

Spre deosebire alte milioane de fermieri americani, cultivatorii de usturoi profită de pe urma războiului comercial cu China și au salutat ultimele măsuri decise de președintele Donald Trump în această dispută comercială, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vânzările de usturoi cultivat în California sunt în creștere acum după mai multe decenii în care au pierdut teren în fața importurilor chineze mai ieftine. Vânzările ar urma să crească și mai mult având în vedere că usturoiul din China va fi vizat de tarife vamale și mai mari, iar un sfârșit al războiului comercial dintre SUA și China nu se întrevede, scrie Agerpres.

Brexitul adâncește criza de personal a fermierilor britanici, dependenți de români și bulgari. \ CITEȘTE ȘI Brexitul adâncește criza de personal a fermierilor britanici, dependenți de români și bulgari. "Călătoreau să recolteze căpșuni și broccoli fără corvoada vizelor sau permiselor."

Tarifele vamale aplicate usturoiului din China au crescut de la 10 până la 25% începând cu data de 9 mai 2019, atunci când autoritățile de la Washington au majorat tarifele pentru produse chineze în valoare de 200 miliarde dolari și au spulberat speranțele privind o soluționare rapidă a disputelor comerciale cu Beijingul.

viewscnt
Afla mai multe despre
usturoi
china
sua