Daea: Produsul românesc este de mai bună calitate și îl prefer tot timpul, chiar dacă este puțin mai sus ca preț. Facem un serviciu când consumăm produse românești

Daea: Produsul românesc este de mai bună calitate și îl prefer tot timpul, chiar dacă este puțin mai sus ca preț. Facem un serviciu când consumăm produse românești
scris 13 mar 2019

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că produsele românești sunt de mai bună calitate și le preferă întotdeauna, deși sunt mai scumpe decât cele importate și crede că toți facem un serviciu atunci când consumăm produse autohtone, știind că sunt foarte bune și crede că din respect pentru producători trebuie să ne îndreptăm spre aceste zone.

Daea s-a aflat marți în județul Constanța și a fost întrebat de jurnaliști de ce s-a scumpit cartoful așa mult în ultima perioadă spunând că este o situație normală ca prețurile să oscileze în piață, iar această oscilație este legată și de calitatea produsului, acrie News.ro.

Contributorii la Pilonul II pot cere ca statul să nu le mai vireze de acum înainte contribuțiile. Ce riști și cum poți afla câți bani ai în Pilonul II CITEȘTE ȘI Contributorii la Pilonul II pot cere ca statul să nu le mai vireze de acum înainte contribuțiile. Ce riști și cum poți afla câți bani ai în Pilonul II

“Oscilația aceasta de prețuri este generată de piață și fiecare dintre noi interpretăm în chei diferite. Eu interpretez ca o situație normală ca prețurile ssă oscileze în piață, sigur nu în amplitudini mari, dar sunt legate și de calitatea produsului”, a afirmat ministrul Agriculturii.

Petre Daea a precizat că preferă produsul românesc deoarece este de mai bună calitate și că toți facem un serviciu când consumăm produse autohtone.

“Produsul românesc este de mai bună calitate și îl prefer tot timpul chiar dacă este puțin mai sus ca preț și facem un serviciu când consumăm produse românești, știind că sunt foarte bune și din respect pentru producători ar trebui să ne îndreptăm spre aceste zone și spre producătorii care realizează asemenea produse. Eu verific piața și v-aș ruga să înțelegeți că sunt mai tot timpul în contact cu realitatea”, a explicat ministrul.

Petre Daea a vizitat marți, stația de pompare de la Galeșu din județul Constanța, aflată în curs de reabilitare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul agriculturii
petre daea
cartofi