Transylvania Wine Expo

Transylvania Wine Expo
scris 12 mar 2019

Între 20-21 aprilie ne vedem la Transylvania Wine Expo, evenimentul premium dedicat tuturor iubitorilor de vin, de la crame și domenii, până la furnizori de top, somelieri și degustători profesioniști și amatori. Evenimentul  reunește numeroși producători, importatori și distribuitori de vin, dar și companii din domenii conexe. 

Evenimentul are loc în Cluj Napoca, la Grand Hotel Italia, locație premium care oferă ospitalitate, rafinament și confort la cele mai înalte standarde.

Zona expozițională dedicată vinului este una generoasă iar în cadrul evenimentului vor fi prezente crame și podgorii din toate zonele viticole ale țării. Veți fi întâmpinați cu vinuri de la crame renumite, cu un istoric bogat pe piață, dar și cu vinuri artizanale, cu diverse arome, produse la nivel local. Recunoscute și medaliate atât acasă, cât și departe, vinurile și spumantele vor alintă papilele gustative ale oaspeților pe tot parcursul evenimentului.

De asemenea,  Transylvania Wine Expo aduce în atenția publicului o serie de workshopuri dedicate atât cunoscătorilor, cât și celor care doresc să înceapă călătoria în universul vinului.  Evenimentul va oferi pasionaților de vin din România ocazia de a descoperi unele dintre cele mai bune vinuri ale lumii într-o atmosfera relaxantă și instructivă în același timp.

Înregistrarea se face la intrarea în incinta locației, pe bază de bilet, care se achiziționează la fața locului.

Programul de vizitare:

Sâmbătă: 12:00 - 20:00

Duminică: 12:00 - 20:00

Persoanele care doresc să se înscrie în calitate de expozant în cadrul evenimentului Transylvania Wine Expo, sunt rugate să trimită mail pe adresa: doris@treemedia.ro.

Contact: 0743 205 529

www.transylvaniawineexpo.ro

Facebook: https://www.facebook.com/transylvaniawineexpo/

Instagram @transylvaniawineexpo

viewscnt
Afla mai multe despre
transylvania wine expo
vin