Dicor Holding are un nou CEO

Dicor Holding are un nou CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2023

Dicor Holding, grupul de firme românesc ce activează în sectorul agricol, l-a numit pe Jaydeep Singh în funcția de CEO. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Jaydeep Singh va prelua conducerea companiei împreună cu echipa de Top Management, formată din: Daniel Aurică - CEO, Dicor Land, Silviu Pricop - CCO, Dicor Land, Elena Ciobănică - CFO, Dicor Land, Magda Bumbar - Director Adjunct, Dicor Holding, și Radu Grigorescu – CCO, Dicor Input.

FOTO Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. \ CITEȘTE ȘI FOTO Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. "Vizăm sute de mii de clienți și suntem aici pentru a rămâne. Belgienii plătesc în exces de prea mulți ani!"

Dicor Holding a avut în 2022 o cifră de afaceri de 127.280.200 lei și un profit net de 10.365.095 lei.

Din cadrul grupului fac parte diviziile: Dicor Land, distribuitor de utilaje agricole de peste 12 ani, cu 6 puncte de lucru deschise pe teritoriul României; Dicor Parts, divizia de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de echipamente agricole; Dicor Agro, divizia ce oferă soluții în materie de echipamente și sisteme de irigații; Dicor Input, divizia de îngrășăminte pentru agricultori și Dicor Trans, divizia de transport rutier de mărfuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
dicor holding
jaydeep singh