Funcționarii de la AFIR vor pleca mai repede în weekend, programul de lucru se încheie vineri la ora 14.30

Funcționarii de la AFIR vor pleca mai repede în weekend, programul de lucru se încheie vineri la ora 14.30
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2016

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), instituția responsabilă cu gestionarea fondurilor europene destinate dezvoltării rurale, schimbă programul de lucru pentru angajații săi, care se va încheia vineri la ora 14.30, cu două ore mai devreme decât în prezent, orele în minus fiind compensate printr-un program prelungit de luni până joi, potrivit unui anunț al instituției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până acum, funcționarii AFIR lucrau de luni până vineri între orele 8.30 și 16.30, scrie News.ro.

În urma modificării programului, angajații instituției vor lucra, de luni până joi, de la ora 8.30 până la ora 17.00, pentru a compensa cele două ore de lucru în minus de vineri.

„Această modificare a fost făcută pentru a alinia programul agenției cu cel al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, dar și în concordanță cu orientările de management al resurselor umane de pe piața muncii”, susține AFIR, în anunțul de miercuri.

Tristețe printre vedetele din show business-ul românesc. Profitul le-a intrat la apă sau au mers direct în pierdere CITEȘTE ȘI Tristețe printre vedetele din show business-ul românesc. Profitul le-a intrat la apă sau au mers direct în pierdere

Agențșia mai motivează schimbarea prin faptul că prelungirea programului de lucru de luni până joi ar facilita “un contact mai eficient cu publicul instituției”, fără a aduce vreun argument în acest sens. 

viewscnt
Afla mai multe despre
afir
program afir