Grupul de agribusiness Șerban se împrumută la OTP Bank

Grupul de agribusiness Șerban se împrumută la OTP Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2019

Grupul de firme Șerban, deținut de antreprenorul Nicolae Șerban, a împrumutat 24 milioane lei de la OTP Bank Romania pentru dezvoltarea activității curente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul de firme cu capital românesc Șerban și-a început activitatea în Onești, în anul 1994.

Structura grupului este integrată și are ca domenii principale de activitate: agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și leguminoase, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

ANALIZĂ PROFIT TV Bursele încep cu scăderi o săptămână cheie pentru piețele financiare CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Bursele încep cu scăderi o săptămână cheie pentru piețele financiare

Grup Șerban este unul dintre cele mai mari grupuri de companii, active în sectorul de agricultură și păsări, atât din Regiunea Moldovei, cât și din România, cu vânzări consolidate de 65,9 milioane de euro și EBITDA de 8,42 milioane de euro în 2018.

Prin compania INTERAGROALIMENT SRL, acesta se situează pe locul 11, într-un top realizat pe toate persoanele juridice din România, în funcție de suprafața pentru care s-au depus cereri unice de plată în anul 2019. Grupul de societăți este deținut și controlat de familia Șerban, cu o experiență de peste 25 de ani în sectorul agrobusiness. 

viewscnt
Afla mai multe despre
șerban
otp bank