Iran cumpără 3.000 de tauri de carne de la crescătorii români

Iran cumpără 3.000 de tauri de carne de la crescătorii români
scris 27 feb 2019

Membrii Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România (ACEBOP) au primit o primă ofertă de achiziție pentru 3.000 de capete de tauri de carne din Iran, urmând ca în perioada următoare oferta să crească semnificativ, a anunțat, miercuri, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Exportatorul este o societate comercială din județul Prahova.

Orașele din Turcia s-ar putea transforma în cimitire în urma unei amnistii acordate de guvern pentru clădirile neautorizate - experți CITEȘTE ȘI Orașele din Turcia s-ar putea transforma în cimitire în urma unei amnistii acordate de guvern pentru clădirile neautorizate - experți

În data de 17 februarie, MADR anunța că a fost deschisă piața de export de ovine cu Republica Iran, iar România va putea exporta carne de oaie și ovine vii. În acest context, s-a estimat că în jur de 800.000 de capete de ovine vor pleca în termen de șase luni către această destinație.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tauri
iran
ministerul agriculturii