Letonia, Lituania și România, țările din UE cu cel mai ridicat procent de femei care conduc ferme

Letonia, Lituania și România, țările din UE cu cel mai ridicat procent de femei care conduc ferme
scris 15 ian 2019

România se situează pe primele locuri în Uniunea Europeană în privința ponderii femeilor care conduc ferme, arată datele publicate luni de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

În 2016, țările din UE cu cel mai ridicat procent de femei care conduc ferme erau Letonia și Lituania (ambele cu 45%), România (34%), Estonia (33%), Italia (32%), Austria (31%) și Portugalia (30%) iar cel mai scăzut se înregistra în Olanda (5%), Malta (6%), Danemarca (8%) și Germania (10%). La nivelul UE procentul era de 28% în 2016, scrie Agerpres.

Răscumpărările la SIF Transilvania ar fi cu dedicație pentru a facilita ieșirea din acționariat a fostului arbitru Frățilă. Valorile mobiliare la schimb - acțiuni COMCM. Tranzacție de 5-6 milioane euro CITEȘTE ȘI Răscumpărările la SIF Transilvania ar fi cu dedicație pentru a facilita ieșirea din acționariat a fostului arbitru Frățilă. Valorile mobiliare la schimb - acțiuni COMCM. Tranzacție de 5-6 milioane euro

De asemenea, șapte din zece (72%) manageri ai celor 10,5 milioane de ferme din UE erau bărbați.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ferme
eurostat