Mai multe cazuri de pestă porcină africană au fost confirmate în Belgia

Mai multe cazuri de pestă porcină africană au fost confirmate în Belgia
scris 21 sep 2018

Numărul mistreților infectați cu pestă porcină africană din Belgia a ajuns la nouă, au confirmat vineri autoritățile locale, conform agenției de presă Belga, transmite DPA.

Fermierii se tem că epidemia ar putea afecta efectivele de porci, provocându-le pierderi financiare și restricții la export, scrie News.ro

Tranzacție: Grupul Cramele Recaș a preluat o firmă vinicolă înființată în urmă cu 15 ani de investitori italieni CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul Cramele Recaș a preluat o firmă vinicolă înființată în urmă cu 15 ani de investitori italieni

Este primul focar din Europe Occidentală, virusul fiind deja descoperit în opt țări din estul UE, precum și în Ucraina și în Rusia. Luna trecută, România a confirmat cea mai gravă epidemie de la Al Doilea Război Mondial și până în prezent, sacrificând peste 300.000 de porci din cauza pestei porcine africane.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
belgia
pesta porcina