Romsilva are prevăzute în buget, pentru 2023, venituri totale de 3,6 miliarde lei

Romsilva are prevăzute în buget, pentru 2023, venituri totale de 3,6 miliarde lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2023

Regia Națională a Pădurilor - Romsilva are prevăzute pentru 2023 venituri totale de 3,65 miliarde lei lei și cheltuieli de 3,4 miliarde lei, conform bugetului de venituri și cheltuieli publicat în Monitorul Oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Regia ar urma să înregistreze anul acesta un profit brut de 250 milioane lei și unul net de 206,33 milioane lei. Veniturile din exploatare au fost stabilite la 3,647 miliarde ei, iar cheltuielile de exploatare la 3,39 miliarde lei.

Scumpirea zahărului reprezintă un nou pericol la adresa inflației produselor alimentare CITEȘTE ȘI Scumpirea zahărului reprezintă un nou pericol la adresa inflației produselor alimentare

Pentru investiții, Romsilva are prevăzute cheltuieli de 293,07 milioane lei, scrie Agerpres.

Regia Națională a Pădurilor - Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate. De asemenea, Romsilva administrează 22 de parcuri naționale și naționale, precum și 12 herghelii de stat.

Din totalul pădurilor proprietatea publică a statului, 80% dețin certificarea managementului forestier în standard internațional.

viewscnt
Afla mai multe despre
romsilva
buget