Romsilva estimează că va încheia anul 2019 cu un profit brut de 86 milioane lei

Romsilva estimează că va încheia anul 2019 cu un profit brut de 86 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 dec 2019

Regia Națională a Pădurilor - Romsilva va înregistra, în acest an, venituri de 2,365 miliarde lei, cheltuieli totale de 2,279 miliarde lei, o cifră de afaceri de 2,019 miliarde lei și un profit brut de 86 milioane lei, potrivit datelor preliminarii prezentate, joi, într-o conferință de presă, de către directorul general al instituției, Gheorghe Mihăilescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, în cazul veniturilor totale preliminate estimate pentru 2019, acestea înregistrează o realizare de 97% din totalul veniturile aprobate prin bugetul de venituri și cheltuieli, în timp ce cheltuielile totale preliminate a se realiza (în valoare de 2.279.735.000 lei), reprezintă 96,8% din valoarea cheltuielilor aprobate, ceeea ce duce la realizarea profitului brut aprobat prin buget, în valoare de 86 de milioane de lei, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Proprietarul Superbet, fondatorul Țuca Zbârcea & Asociații, deținătoarea Paloma Tours, dar și fiul fostului director regional IFC intră în afacerea Holde Agri Invest. Plasamentul pentru bursă - inițiat CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarul Superbet, fondatorul Țuca Zbârcea & Asociații, deținătoarea Paloma Tours, dar și fiul fostului director regional IFC intră în afacerea Holde Agri Invest. Plasamentul pentru bursă - inițiat

În același timp, cifra de afaceri a Romsilva ar urma să aibă o creștere de 3,6% în acest față de anul 2018, până la valoarea de peste 2,019 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
romsilva
paduri