Un nou jucător - Compania olandeză Van Hessen deschide în România prima sucursală din Europa de Sud-Est

Un nou jucător - Compania olandeză Van Hessen deschide în România prima sucursală din Europa de Sud-Est
scris 22 iun 2021

Compania olandeză Van Hessen, jucător în domeniul prelucrării cărnii și furnizării de materii prime pentru industria farmaceutică, a deschis în România prima sucursală din Europa de Sud-Est.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Am început activitatea în România la cererea unuia dintre clienții noștri, un abator. Vom furniza servicii în industria cărnii de porc”, a declarat pentru Profit Christian Stehmann, managing director Van Hessen.

Compania a fost fondată în 1902, ca o afacere de familie, și a devenit unul dintre furnizorii de top pe segmentul carcaselor. Portofoliul Van Hessen este completat cu alte produse din carne și cu materii prime pentru industria farmaceutică, de asemenea de origine animală.

ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: "Săraca Diverta... dacă nu e nimeni în mall, pot să stau și în cap!"

În 2017, compania a fost preluată de grupul german Saria, cu activități în industria alimentară, agricultură și producția de energie.

Cu sediul central în Olanda, Van Hessen are activități de producție și birouri în mai multe țări vest europene, în Rusia, China, America de Nord, Brazilia, Australia și Noua Zeelandă. Vânzările anuale înregistrate de companie se ridică la 250-300 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
van hessen
porci