2021, cel mai bun an din istoria mărcii Rolls-Royce

2021, cel mai bun an din istoria mărcii Rolls-Royce
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2022

Constructorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars a înregistrat vânzări record în 2021, grație cererii pentru modelul Ghost, a anunțat luni producătorul deținut de grupul german BMW, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania cu o istorie de 117 ani a precizat că în 2021 a livrat 5.586 de automobile, în creștere cu 49% comparativ cu 2020. Această cifră include recorduri istorice de vânzări pentru majoritatea regiunilor, inclusiv China, cele două Americi și Asia-Pacific, precum și în mai multe țări de pe glob. Rolls-Royce a mai informat că a înregistrat o cerere ridicată pentru toate modelele sale, în special pentru Ghost și Cullinan, scrie Agerpres.

FOTO Nicușor Dan – noi discuții cu privire la extinderea metroului și trenul metropolitan CITEȘTE ȘI FOTO Nicușor Dan – noi discuții cu privire la extinderea metroului și trenul metropolitan

Directorul general Torsten Muller-Otvos a descris 2021 drept „un an fenomenal” pentru Rolls-Royce. „Am livrat mai multe automobile decât în oricare alt an din istoria de 117 ani a mărcii, cu o cerere fără precedent pentru toate produsele pe toate piețe globale”, a spus Torsten Muller-Otvos.

Cifrele record anunțate de Rolls-Royce vin la câteva zile după ce un alt producător britanic de automobile de lux, Bentley, a anunțat și el că 2021 a fost cel mai bun an din istoria sa iar producătorul de automobile sportive Lotus a înregistrat cele mai bune vânzări din ultimul deceniu.

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls-royce
automobile de lux