A doua cutie neagră a zborului Lion Air prăbușit în 2018, în Indonezia, cu 189 de persoane la bord, a fost găsită

A doua cutie neagră a zborului Lion Air prăbușit în 2018, în Indonezia, cu 189 de persoane la bord, a fost găsită
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2019

Scafandrii au găsit a doua cutie neagră a zborului Lion Air care s-a prăbușit în 2018, toate cele 189 de persoane aflate la bord murind în accident, au informat autoritățile indoneziene, scrie AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Am găsit aparatul de înregistrare din carlingă în această dimineață, în jurul orei 9:00”, a declarat Haryo Satmiko, șeful Comisiei Naționale pentru Securitatea Transportului din Indonezia, scrie News.ro.

Avionul s-a prăbușit în octombrie 2018 iar toate cele 189 de persoane aflate la bord au murit, devenind astfel cel mai grav accident de acest tip din 2018. Contactul cu zborul JT610 a fost pierdut după 13 minute de la decolarea din capitala Indoneziei, Jakarta, îndreptându-se spre orașul Pangkal Pinang.

Expansiunea economică slabă poate afecta consumul pe piața auto chineză, cea mai mare din lume. 2018 - primul declin pe piața auto chineză din ultimii 28 de ani CITEȘTE ȘI Expansiunea economică slabă poate afecta consumul pe piața auto chineză, cea mai mare din lume. 2018 - primul declin pe piața auto chineză din ultimii 28 de ani

Lion Air a informat în decembrie că a alocat 38 de miliarde de rupii (aproximativ 2,3 milioane de euro) pentru a organiza o căutare a resturilor aeronavei. Aceste costuri fiind de obicei acoperite de guverne, decizia companiei aeriene a pus la îndoială independența investigației.

Însă pe 3 ianuarie, Danang Mandala, purtătorul de cuvânt al Lion Air, a declarat că s-au încheiat căutările pentru dispozitiv, care au fost preluate de Comisia Națională pentru Securitatea Transportului.

Aparatul ar putea conține indicii importante pentru investigatori privind acțiunile piloților.

viewscnt
Afla mai multe despre
lion air
cutie neagra