Se încheie ultima etapă înainte de deschiderea șantierului pe bucată lipsa de autostrada între Margina și Holdea, de nici 10 km, în Timiș.
VEZI AICI ȘI VIDEO&FOTO Umbrărescu, în luptă pe Autostrada Lugoj - Deva inclusiv la tronsonul cu tuneluri pentru urși, anunță: Angajăm mineri! Grindeanu, anterior: Un proiect care a scos peri albi
Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, care au preluat lucrarea, au încheiat la timp proiectarea, iar documentația a fost transmisă deja la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere fiind solicitată Autorizația de construire, arată Opinia Timișoarei.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Consultanții au făcut o serie de observații pe marginea proiectului, iar acum antreprenorul procedează la revizuire.
Se încheie ultima etapă înainte de deschiderea șantierului pe bucată lipsa de autostrada între Margină și Holdea, de nici 10 km, în Timiș.
Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, care au preluat lucrarea, au încheiat la timp proiectarea, iar documentația a fost transmisă deja la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere fiind solicitată Autorizația de construire.
Consultanții au făcut o serie de observații pe marginea proiectului, iar acum antreprenorul procedează la revizuire.
„Veste bună de final de an de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor! A fost emis ordinul de ministru necesar pentru scoaterea definitivă din fondul forestier național a unei suprafețe necesare pentru construirea tunelurilor de pe autostrada A1 Lugoj – Deva, lotul 2, secțiunea E.
Suprafața forestieră este de 18,48 hectare, terenul aflându-se în proprietatea publică a statului și administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Direcția Silvică Timiș, prin Ocolului Silvic Făget„, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.
Această înseamnă, că în scurtă vreme, poate chiar mai repede de venirea primăverii, odată cu obținerea Autorizației de construire, și fără nicio opreliște privind amplasamentul, muncitorii lui Umbrărescu vor trece la pregătirea șantierului și aprovizionarea cu materiale.
În paralel cu proiectarea fragmentului de autostrada, antreprenorul n-a stat degeaba.
Încă din vara, muncitorii au realizat o serie de defrișări și decopertări pentru care nu aveau nevoie de autorizații speciale.