Aeroportul Otopeni anunță modificări ale fluxurilor rutiere de acces

Aeroportul Otopeni anunță modificări ale fluxurilor rutiere de acces
scris 30 aug 2019

Aeroportul Internațional Henri Coandă București a anunțat vineri modificări ale fluxurilor rutiere de acces la/de la aeroport, odată cu demararea de către CFR a lucrărilor pentru calea ferată între aeroport și Gara de Nord, astfel că fluxul principal de acces la aeroport dinspre București va fi modificat începând din 2 septembrie.

”În vederea demarării de către CFR a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulație în actualul sens giratoriu de la ieșirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului”, a informat într-un comunicat Compania Națională Aeroporturi București, care administrează aeroportul, scrie News.ro.

De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre București va fi ușor modificat.

VIDEO Probleme mari de calitate pe Lotul 3 de pe autostrada Lugoj - Deva. Statul român a reziliat contractul, pierde garanția și ar putea fi dat în judecată de constructor CITEȘTE ȘI VIDEO Probleme mari de calitate pe Lotul 3 de pe autostrada Lugoj - Deva. Statul român a reziliat contractul, pierde garanția și ar putea fi dat în judecată de constructor

”Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenție sporită semnelor de circulație amplasate și semnalelor agenților de la poliția rutieră. Precizăm faptul că măsurile anunțate au fost luate pentru siguranța pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat”, mai arată aeroportul.

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea în 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul otopeni
rute de acces