Aeroporturi București a finalizat reparațiile la pista numărul 1 a aeroportului Henri Coandă

Aeroporturi București a finalizat reparațiile la pista numărul 1 a aeroportului Henri Coandă
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2017

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, a anunțat luni că a finalizat lucrările de întreținere și reparații la pista numărul 1 și la căile de rulare a aeronavelor din aeroportul Henri Coandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CNAB a anunțat în septembrie că a demarat lucrări de reparații la pista numărul 1 a aeroportului Henri Coandă, scrie News.ro.

”Lucrările s-au încheiat în acest week-end și au totalizat o suprafață de 67.228 mp, din care 39.483 mp la pista nr. 1 și alți 27.745 mp la platforme și căi rulare a avioanelor”, se arată în comunicat.

Autonomia mașinilor electrice ar putea ajunge la 800 de kilometri, iar reîncărcarea bateriei va dura mai puțin de un minut CITEȘTE ȘI Autonomia mașinilor electrice ar putea ajunge la 800 de kilometri, iar reîncărcarea bateriei va dura mai puțin de un minut

Lucrările de reparații s-au defășurat în special noaptea, în afara orelor de vârf ale traficului aerian, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activităților și pentru reducerea disconfortului pasagerilor, potrivit CNAB.

Lucrările au avut un grad de complexitate ridicat și s-au desfășurat sub trafic, dar au depins de condițiile meteo, potrivit companiei. CNAB a anunțat că finalizarea lucrărilor permite operarea pistei la capacitate maximă, inclusiv în condiții de vizibilitate redusă (ceață, ninsoare abundentă) sau vreme nefavorabilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroporturi bucuresti
henri coanda