Afacerile cu mașini au crescut

Afacerile cu mașini au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2020

Cifra de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut în 2019 cu 8,2%, serie brută, față de anul anterior, în timp ce serviciile prestate populației au avansat cu 13,9%, serie brută, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2018, față de 2017, cifra de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut cu 6,7%, serie brută, ritm scăzut față de cel înregistrat în 2017, în timp ce serviciile prestate populației au avansat cu 5,9%, serie brută, scrie News.ro.

În luna decembrie 2019, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a scăzut față de luna precedentă atât ca serie brută, cu 10,8% cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 4,1%.

FOTO-SPION Noua Dacia Logan, surprinsă pe șosele în teste, înainte de lansarea de la Paris. Este pentru prima dată când Logan 3 apare în public CITEȘTE ȘI FOTO-SPION Noua Dacia Logan, surprinsă pe șosele în teste, înainte de lansarea de la Paris. Este pentru prima dată când Logan 3 apare în public

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piață prestate populației a crescut față de luna precedentă, atât ca serie brută, cu 5,2%, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 3,4%.

Față de luna corespunzătoare a anului precedent, în decembrie, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut atât ca serie brută cu 4,5% cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 2,3%.

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piață prestate populației, față de luna corespunzătoare a anului precedent, a crescut, atât ca serie brută, cu 17,6%, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 19,8%.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
ins