Nissan raportează pierderi în trimestrul patru din 2019, pe fondul scăderii vânzărilor pe plan global

Nissan raportează pierderi în trimestrul patru din 2019, pe fondul scăderii vânzărilor pe plan global
scris 14 feb 2020

Vânzările Nissan Motor au scăzut pe plan global în ultimul trimestru din 2019, iar producătorul auto și-a înrăutățit estimarea anuală de profit, transmit AP și Reuters.

Joi, Nissan, al doilea producător auto din Japonia, a raportat o pierdere de 26 de miliarde de yeni (237 milioane de dolari) pentru trimestrul patru din 2019, față de un profit de 70 miliarde de yeni în urmă cu un an. Vânzările trimestriale au înregistrat un declin de aproape 18%, la 2.500 de miliarde de yeni (23 de miliarde de dolari), deoarece livrările au scăzut în Japonia, SUA, Europa și China, scrie Agerpres.

FOTO-SPION Noua Dacia Logan, surprinsă pe șosele în teste, înainte de lansarea de la Paris. Este pentru prima dată când Logan 3 apare în public CITEȘTE ȘI FOTO-SPION Noua Dacia Logan, surprinsă pe șosele în teste, înainte de lansarea de la Paris. Este pentru prima dată când Logan 3 apare în public

Directorul general Makoto Uchida a anunțat că în mai va fi dat publicității un plan de redresare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tesla
actiuni