Air France-KLM a lansat ofertele de toamnă către 50 de orașe. Ce tarife au cursele aeriene

Air France-KLM a lansat ofertele de toamnă către 50 de orașe. Ce tarife au cursele aeriene
scris 31 aug 2017

Grupul aerian franco-olandez Air France-KLM a lansat campania ofertelor de toamnă, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40% la peste 50 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, zona Caraibelor și a Oceanului Indian, campania promoțională fiind valabilă până pe 21 septembrie.

Pe continentul nord – american, prețurile încep de la 467 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 482 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 507 euro pentru un bilet dus-întors la New York.

Zborurile dus-întors către Africa încep de la 502 euro pentru Nairobi, 596 euro pentru Zanzibar și 614 euro pentru Johannesburg.

Turiștii care caută vacanțe în Caraibe și Oceanul Indian pot profita de ofertele KLM în Saint Martin de la 628 euro, Curacao de la 733 euro și Bonaire de la 829 euro. În promoție la Air France se află și Punta Cană de la 779 euro, zbor dus-întors.

FOTO Pasager într-un avion Wizz Air, pe un scaun fără spătar CITEȘTE ȘI FOTO Pasager într-un avion Wizz Air, pe un scaun fără spătar

Pentru Brazilia, bilete pornesc de la 622 euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo, și 663 euro de persoană, dus-întors, pentru Rio de Janeiro, incluzând o reducere de 15 – 30% față de prețul normal al biletului.

Asia are tarife promoționale către Beijing, de la 410 euro, Shanghai, de la 418 euro, Hong Kong, de la 462 euro, Bangkok, de la 520 euro, și Singapore, de la 608 euro.

Europa de la 89 euro, zbor dus-întors

Pentru Paris, orașul care găzduiește și hub-ul aerian Air France, un zbor dus-întors începe de la 89 euro. De asemenea, la KLM se află în promoție Amsterdam, de la 109 euro, dar și alte orașe europene: Edinburgh de la 169 euro, Bergen și Stavanger de la 189 euro.

EXCLUSIV VIDEO Incident într-o cursă TAROM București-Timișoara, doi pasageri au fost coborâți din avion pentru injurii CITEȘTE ȘI EXCLUSIV VIDEO Incident într-o cursă TAROM București-Timișoara, doi pasageri au fost coborâți din avion pentru injurii

Recent, grupul Air France-KLM și-a extins parteneriatele strategice în Europa, Asia și America de Nord, prin crearea unui joint-venture global cu Delta Air Lines și Virgin Atlantic și prin consolidarea înțelegerii cu China Eastern Airlines. 

Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam, care numără 20 membri și care oferă pasagerilor din întreagă lume acces la o rețea globală de peste 17.300 de zboruri către 1.062 de destinații din 177 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
klm
air france
avion
aerian