Albatechnics intră pe piața din România

Albatechnics intră pe piața din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2023

Compania italiană Albatechnics și-a deschis filială în România și va oferi servicii de mentenanță pentru avioane în țara noastră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primul pas făcut de aceasta pentru debutul operațiunilor în România a fost înregistrarea companiei Albatechnics România SRL, cu sediul social în Sectorul 4 din București și capital social de 500 de lei, arată Boarding Pass

VIDEO Schimbări majore pe două mari artere din nordul Capitalei CITEȘTE ȘI VIDEO Schimbări majore pe două mari artere din nordul Capitalei

Filiala locală a Albatechnics este deținută de șase persoane fizice din România, Albania și Italia. Patru dintre cei șase asociați ai Albatechnics România SRL sunt actuali sau foști directori ai Blue Air Technics: Coiciu Robert Viorel, Vasiu Bogdan Paul, Nicolae Cătălin Ionu și Zaharescu Radu. Alături de aceștia, asociate ale Albatechnics România SRL mai sunt alte două persoane străine: italianul Fagotto Alessandro și albanezul Kole Gentjan.

Italianul Fagotto Alessandro a lucrat anterior la falimentara Blue Panorama Airlines, iar albanezul Kole Gentjan este cofondatorul companiei aeriene Albawings din Albania.

Albatechnics a fost fondată în 2018 și are activitatea principală în Italia, unde operează un hangar pe aeroportul din Forli (Italia) și oferă servicii de mentenanță de linie pe aeroporturile din Bari, Trapani, Veneția, Milano MXP, Bergamo și Bolzano. De asemenea, servicii de mentenanță de linie mai oferă și pe aeroporturile din Southend (Marea Britanie), Priștina (Kosovo), Tirana (Albania), Podgorița (Muntenegru) și Fascene (Madagascar).

În ceea ce privește activitatea din România, Albatechnics România ar urma să ofere servicii de mentenanță de linie pentru companiile aeriene care vor opera pe aeroportul din Brașov.

viewscnt
Afla mai multe despre
albatechnics
avioane