Alpha Cab, afacerea cu mașini de lux închiriate a unui antreprenor român, se va extinde în 2018 în Europa și în țările arabe

Alpha Cab, afacerea cu mașini de lux închiriate a unui antreprenor român, se va extinde în 2018 în Europa și în țările arabe
scris 30 oct 2017

Alpha Cab, afacerea cu mașini de lux închiriate a antreprenorui român Valentin Tănasă, dedicată clienților din zona de business și expaților, s-ar putea extinde în 2018 în afara României în sistem de franciză, în Europa, dar și în țările arabe.

La peste un an de existență pe piața locală, Alpha Cab și-a dublat business-ul, are o creștere cu 125% a numărului de kilometri parcurși, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, și o triplare a numărului de curse. În plus, a crescut cu peste 70% numărul de contracte business long term și s-a înregistrat prima cursă de peste 1.000 km (1.150 km).

“Am pornit business-ul pe baza unor observații și nevoi personale și mă bucur că am reușit să creștem atât de mult într-un timp atât de scurt. Clienții noștri din București au răspuns foarte bine și ne-au demonstrat că într-adevăr lipsea pe piață un serviciu de car rental premium. De acum ne concentrăm pe creșterea flotei și a parteneriatelor strategice, dar și pe introducerea permanentă de noi servicii și facilități, iar pe termen mediu ne uităm cu atenție la piețele din afara României, pentru extindere”, spune Valentin Tănasă, general manager Alpha Cab.

Compania operează exclusiv cu autovehicule marca Mercedes, în acest moment serviciul pune la dispoziția clienților săi 29 de mașini.

CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale dinEuropa Centrală și de Est, a pregătit pentru anul viitor construcția în România a aproape 500.000 metri pătrați de spații logistice CITEȘTE ȘI CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale dinEuropa Centrală și de Est, a pregătit pentru anul viitor construcția în România a aproape 500.000 metri pătrați de spații logistice

În ceea ce privește tipologia clienților Alpha Cab, aceștia fac parte cu preponderență din mediul de business și utilizează serviciul pentru delegații, întâlniri de afaceri, evenimente, tururi în București și în țară și transferuri la/de la aeroport. În proporție de 93% bărbați și 7% femei, ei cheltuiesc în medie 137 de lei pentru o cursă. Doar 10% dintre clienții de car rental premium sunt români, majoritatea fiind israelieni (20%), americani (15%) și englezi (15%). Lista include și germani (5%), polonezi (5%), italieni (5%) sau chinezi (3%).

Serviciile Alpha Cab sunt disponibile pentru cei ce locuiesc în București și Ilfov.

Alpha Cab poate fi accesat prin intermediul platformei online, telefonic sau cu ajutorul aplicației mobile. Cei care folosesc serviciile pot achita cu cardul online, în aplicație, cash sau cu cardul în mașină, existând pentru fiecare automobil o casă de marcat mobilă.

Alpha Cab este o companie cu capital românesc, înființată în 2015. Valentin Tănasă a administrat în ultimii ani mai multe afaceri în învățământ, frumusețe și marketing.

viewscnt
Afla mai multe despre
alpha cab
mercedes
inchirieri masini