Blue Air reia zborurile spre Marea Britanie, Spania, Italia și Belgia

Blue Air reia zborurile spre Marea Britanie, Spania, Italia și Belgia
scris 7 iul 2020

Odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie spre Marea Britanie, Spania, Italia și Belgia, Blue Air anunță reluarea zborurilor regulate spre majoritatea destinațiilor sale tradiționale.

Începând de marți, 7 iulie 2020, compania anunță faptul că programul planificat ce include peste 250 de zboruri/ săptămână în următoarea perioadă este complet operational.

CONFIRMARE Bolt lansează serviciul de închiriere de trotinete electrice în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Bolt lansează serviciul de închiriere de trotinete electrice în România

Astfel, începând de astăzi, destinațiile acoperite de Blue Air sunt:

  • De pe aeroportul București Otopeni: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franța (Paris Beauvais, Lyon, Nisa), Germania (Koln, Hamburg, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Italia (Florența, Milano Malpensa, Napoli), Marea Britanie (Liverpool, Londra Luton), România (Cluj, Iași), Spania (Malaga, Valencia, Palma de Mallorca), Suedia (Stockholm).
  • De pe aeroportul din Bacău: Belgia (Bruxelles), Italia (Bergamo, Roma, Torino), Irlanda (Dublin), Marea Britanie (Londra Luton)
  • De pe aeroportul din Iași: România (București), Belgia (Bruxelles), Franța (Paris Beauvais), Germania (Koln, Munchen), Italia (Torino), Marea Britanie (Londra Luton)
  • De pe aeroportul din Cluj: Irlanda (Dublin), România (București)
  • De pe aeroportul din Sibiu: Germania (Stuttgart)
  • Zboruri interne de la baza Blue Air din Torino: Alghero, Catania, Lamezia Terme, Napoli, Trapani
  • Zboruri regionale de la baza Blue Air din Larnaca: Atena, Salonic

Pentru a asigura reluarea în bune condiții a zborurilor regulate și onorarea tuturor obligațiilor asumate către pasagerii, angajații și partenerii săi, Blue Air a apelat la procedura de concordat preventiv.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
blue air
zboruri