Blue Air transferă temporar zborurile către Roma pe Aeroportul Ciampino

Blue Air transferă temporar zborurile către Roma pe Aeroportul Ciampino
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2020

Operatorul aerian Blue Air anunță transferul temporar al zborurilor cu destinația Roma pe Aeroportul Ciampino, începând cu data de 18 decembrie 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, vor fi programate zboruri directe din București și Bacău către Aeroportul Roma Ciampino, la prețuri care încep de la 29,99 euro/segment, cu taxe incluse.

Eurocontrol nu se așteaptă ca traficul aerian în Europa să revină la nivelul din 2019 mai devreme de anul 2024 CITEȘTE ȘI Eurocontrol nu se așteaptă ca traficul aerian în Europa să revină la nivelul din 2019 mai devreme de anul 2024

"Începând cu 18 decembrie 2020, toate zborurile Blue Air operate pe ruta București - Roma și Bacău - Roma vor avea ca aeroport de destinație Aeroportul Internațional Ciampino - Giovani Battista Pastine. Blue Air va transfera temporar pe Ciampino zborurile operate anterior pe Aeroportul Roma Fiumicino, oferind trei zboruri săptămânale pe ruta București Otopeni - Roma Ciampino și până la șapte zboruri săptămânale pe ruta Bacău - Roma Ciampino", arată compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul ciampino
blue air
roma