Boeing a obținut mai multe comenzi decât Airbus la salonul de aeronautică din Farnborough

Boeing a obținut mai multe comenzi decât Airbus la salonul de aeronautică din Farnborough
scris 20 iul 2018

Boeing a obținut mai multe comenzi decât Airbus la salonul de aeronautică care a avut loc în această săptămână la Farnborough, Anglia, la care cei mai mari producători de avioane din lume au atras un număr de comenzi comparabil cu cel de anul trecut, de circa 900, cu ajutorul cererii de leasing, transmite Reuters.

Constructorul american de avioane a anunțat că a atras 528 de comenzi și angajamente, la evenimentul din sudul Angliei, în timp ce Airbus a raportat 432 de acorduri noi, respectiv 371 dacă sunt excluse aeronavele Bombardier Cseries, redenumite între timp A220, scrie News.ro.

Statistica a fost umbrită de circa 400 de acorduri în care numele cumpărătorilor nu au fost făcute publice, fapt neobișnuit la un eveniment destinat în primul rând publicității.

Guvernul pregătește lansarea primei etape pentru autostrada Ploiești-Comarnic-Brașov CITEȘTE ȘI Guvernul pregătește lansarea primei etape pentru autostrada Ploiești-Comarnic-Brașov

Acest fapt l-a determinat pe unul dintre delegații participanți la salonul de aeronautică să afirme că a participa la un “UFO show” (show de OZN-uri n.r.).

Airbus a atribuit acest val de secretomanie tensiunilor comerciale care au făcut ca unele companii să nu dorească că pară că țin partea Statelor Unite sau a altor puteri economice, pe fonduri intensificării retoricii.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
airbus