Bolt lansează serviciile de transport la cerere pe Valea Prahovei

Bolt lansează serviciile de transport la cerere pe Valea Prahovei
scris 24 feb 2022

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în principalele orașe de pe Valea Prahovei: Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga.

Lansarea Bolt în regiunea Valea Prahovei este un prim pas de a pătrunde și în orașe de dimensiuni mai mici, unde există deja cerere, iar clienții sunt deja familiarizați cu aplicația.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa. 

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 28 orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolt
valea prahovei