Campania de rechemare a mașinilor Volvo în service, din România, anunțată și la nivel global: 500.000 de mașini afectate

Campania de rechemare a mașinilor Volvo în service, din România, anunțată și la nivel global: 500.000 de mașini afectate
scris 22 iul 2019

Campania Volvo de rechemare în service, anunțată săptămâna trecută în România, a fost lansată la nivel global. Peste 500.000 de mașini vor fi nevoite să fie revizuite din cauza riscului de incendiu la motor.

Volov Cars a confirmat campania la nivel global de rechemare a 507.000 de automobile, din cauza unei defecțiuni la motor. O galerie din plastic se poate topi în anumite condiții și poate genera scurgeri de combustibil și foc deschis.

Modelele afectate sunt S60, S80, S90, V40, V60, V70, V90, XC60 și XC90, doar cele echipate cu motorul diesel de 2.0 litri. Potrivit Volov, nu au existat accidente care să fi produs rănirea vreunei persoane, de la semnalarea defecțiunii.

Importatorul Volvo în România anunțase deja ANPC de demararea acestei campanii la nivel național, unde 822 de vehicule Volvo vor fi chemate în service pentru reparații. La momentul respectiv nu exstau informații oficiel la nivel global, despre impactul campaniei. Potrivit informării transmise de companie, este vorba despre „o campanie activă de service pentru un număr limitat de autoturisme Volvo model year 2014 - 2019, echipate cu motor diesel în patru cilindri.”

Al șaselea an consecutiv de creștere pentru piața auto. Cele mai vândute mașini electrice din România CITEȘTE ȘI Al șaselea an consecutiv de creștere pentru piața auto. Cele mai vândute mașini electrice din România

O altă campanie fusese anunțată la începutul anului, însă pentru alte defecțiuni.  Este vorba despre peste 200.000 de automobile, pentru unele fisuri ale conductelor de carburant la motoarele diesel.

viewscnt
Afla mai multe despre
volvo
rechemare service volvo
defecte volvo
motor diesel volvo