Cel mai bun prieten al omului poate călători „cu stil”: A fost lansată prima companie de zbor pentru câini și stăpânii lor. Cât costă o cursă

Cel mai bun prieten al omului poate călători „cu stil”: A fost lansată prima companie de zbor pentru câini și stăpânii lor. Cât costă o cursă
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2024

Prima companie de zbor din lume din lume dedicată câinilor a dat startul primei curse, scrie USA Today.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

BARK Air, lansată de compania de jucării pentru câini BARK în parteneriat cu un serviciu de închiriere de avioane, este o companie aeriană de lux pentru cel mai bun prieten al omului, care transportă câini de toate mărimile, împreună cu stăpânii lor, „în confort și cu stil”, a declarat directorul executiv Matt Meeker într-un interviu acordat Reuters.

FOTO Au început lucrările la Centura metropolitană a Clujului CITEȘTE ȘI FOTO Au început lucrările la Centura metropolitană a Clujului

„Suntem aici pentru a revoluționa zborul pentru câini”, se arată pe site-ul BARK Air.

Biletele s-au epuizat pentru primul zbor al BARK Air, care a decolat joi la ora 16:00 din New York, cu destinația Los Angeles. Iar zborurile pentru luna iunie nu duc lipsă de doritori, scrie G4Media.ro.

BARK Air a împărtășit detalii despre primul zbor al companiei.

„Chiar acum, la o altitudine de peste 9.000 de metri, există un zbor plin de câini. Spre deosebire de orice alt zbor de dinaintea lui, acești câini nu sunt doar un considerent secundar și nici nu sunt tratați ca marfă sau ca o povară pentru echipaj și colegii de călătorie. Aici, câinii sunt principala prioritate”, a postat compania.

BARK Air a continuat spunând că efortul a durat 10 ani, „dar suntem în sfârșit încrezători că putem oferi tuturor câinilor experiența de călătorie cu avionul pe care o merită: una care îi pune pe ei pe primul loc”.

O cursă cu BARK Air nu este ieftină

Proprietarii de animale de companie se pot aștepta să plătească 8.000 de dolari pentru un zbor internațional dus-întors și 6.000 de dolari dus-întors pentru un zbor intern care îi include atât pe ei, cât și pe patrupezi.

Deocamdată, rutele vor deservi zona metropolitană din New York prin intermediul aeroportului Westchester County (HPN), cu zboruri către zona Los Angeles prin Van Nuys (VNY) și Londra, Anglia prin Biggin Hill (BQH), potrivit site-ului BARK Air.

La ce să vă așteptați când zburați cu BARK Air

Compania spune că a luat „o experiență tipică la prima clasă a unui om și a redirecționat toate aceste răsfățuri către căței”.

Meeker a spus că linia aeriană se adresează în totalitate câinelui, „încercând să le reducă anxietatea și stresul, astfel încât să aibă cea mai confortabilă și lipsită de frică experiență în avion”.

Câinilor li se oferă hrană și apă și există „chiar și un tratament spa” a spus Meeker.

Aeroportul Brașov, pe minus în primul an de funcționare CITEȘTE ȘI Aeroportul Brașov, pe minus în primul an de funcționare

BARK Air spune că un administrator se va interesa despre temperamentul și sensibilitățile câinelui înainte de zbor, pentru o plasare cât mai bună în avion. Câinii nu vor fi ținuți în cușcă sau în lesă, ci vor fi liberi să stea pe scaun, în poala stăpânului, pe un pat sau oriunde este confortabil, adaugă compania.

Câți câini încap într-un zbor?

Potrivit site-ului web al companiei BARK AIR, fiecare zbor poate transporta 15 câini și oamenii lor, dar nu se vând niciodată mai mult de 10 bilete pe zbor. Spațiul în timpul zborului este important pentru ca animalele să se poată plimba, spune compania.

Deși există bilete suplimentare disponibile în cazul în care mai mulți oameni trebuie să însoțească un câine, copiii nu au voie să zboare cu BARK Air. Fiecare pasager trebuie să aibă cel puțin 18 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
bark air
caine
avion