CFR Călători caută bănci

CFR Călători caută bănci
scris 11 feb 2020

CFR Călători caută bănci la care să aibă deschise, pentru o perioadă de 1 an, linii de credit în valoare totală de peste 110 milioane lei, ofertele fiind așteptate în interval de o lună.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Banii sunt necesari pentru refinanțarea unei alte linii de credit, având ca scadență finală data de 30 aprilie, pentru capitalul de lucru al companiei.

În ianuarie, fostul ministru al Transporturilor Dan Costescu a fost ales directorul general al CFR Călători. El a precizat că unul dintre obiectivele sale este ca firma de stat să ajungă la un parc activ de peste 1.000 de vagoane, de la 850 câte sunt în prezent.

Tesla depășește Volkswagen și devine a doua mare companie auto în funcție de capitalizare, cu o valoare de 100 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Tesla depășește Volkswagen și devine a doua mare companie auto în funcție de capitalizare, cu o valoare de 100 miliarde dolari

Compania estimează pierderi de 354,5 milioane lei pentru anul trecut, cu venituri totale de 2,27 miliarde lei, potrivit bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2019. Compania estima inițial pierderi de 431,05 milioane lei pentru 2019, la venituri totale de 2,136 miliarde lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
dan costescu
cfr calatori