CFR Marfă estimează profit zero în acest an. Compania are de recuperat creanțe restante de 344,5 milioane lei

CFR Marfă estimează profit zero în acest an. Compania are de recuperat creanțe restante de 344,5 milioane lei
scris 22 feb 2018

CFR Marfă estimează profit zero în acest an și și-a planificat investiții în sumă de 81 milioane lei, potrivit proiectului de buget și cheltuieli pentru acest an, publicat în dezbatere de acționarul majoritar al companiei, Ministerul Transporturilor

CFR Marfă și-a bugetat venituri totale de 925,2 milioane lei, egale cheltuielilor totale, scrie News.ro.

Comparativ, potrivit bugetului rectificat pentru anul trecut, CFR Marfă estima pierderi de 137 de milioane de lei în 2017 și venituri totale de 823,3 milioane de lei.

Comisia Europeană a amendat 7 companii cu peste jumătate de miliard de euro pentru că ar fi format carteluri CITEȘTE ȘI Comisia Europeană a amendat 7 companii cu peste jumătate de miliard de euro pentru că ar fi format carteluri

De asemenea, compania are de recuperat creanțe restante de 344,5 milioane lei, dar are de făcut plăți restante de 320 milioane lei.

În plus, cheltuielile de natură salarială vor fi majorate în acest an la 308,7 milioane lei, ca urmare a majorării salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată și a modificărilor legislative privind contribuțiile sociale obligatorii.

Societatea estimează pentru sfârșitul anului un număr de 6.600 de salariați.

Câștigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială este planificat la 4.071 lei de persoană.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr marfa