Cinci oferte depuse pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Cinci oferte depuse pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2020

Cinci oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău, contract cu o valoare estimată de 395,7 milioane leii fărăTVA, cu o perioadă de proiectare de 6 luni și o perioadă de execuție de 18 luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Luni, 09 martie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Proiectare și execuție Autostrada Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești - Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B5: Nușfalău - Suplacu de Barcău (km 66+500 - km 80+054.044)"”, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), scrie News.ro.

Transportul rutier și feroviar de persoane spre și dinspre Italia - suspendat până la sfârșitul lunii martie CITEȘTE ȘI Transportul rutier și feroviar de persoane spre și dinspre Italia - suspendat până la sfârșitul lunii martie

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți:

1. ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - S.C. SPEDITION UMB S.R.L. - S.C.TEHNOSTRADE S.R.L.

2. ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU S.A. - VAHOSTAV S.K. A.S.

3. STRABAG S.R.L.

4. SINOHYDRO CORPORATION LIMITED

5. NUROL İNȘAAT VE TİCARET A.Ș.

Valoarea estimată a contractului este de 395.719.629,05 Lei fărăT.V.A.

Contractul are o perioada de proiectare de 6 luni și o perioada de execuție de 18 luni.

Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.  

Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Subsectiuni 3B5 din Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, în lungime de 13,554 km, între localitățile Nușfalău și Suplacu de Barcău.

Pentru secțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 730,5 mil. lei  fără TVA, CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare și a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25.03.2020.

Pentru secțiunea 3A2 și 3B1, cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către ANAP, în perioada 9 - 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
suplacu de barcău
cnair