Circulația anumitor vehicule, interzisă pentru prima dată în Madrid

Circulația anumitor vehicule, interzisă pentru prima dată în Madrid
scris 12 dec 2018

Primăria Madridului a interzis miercuri, pentru prima dată, circulația vehiculelor care emit cele mai multe noxe, din cauza nivelului ridicat al poluării, potrivit AFP.

Mai exact, vehiculele pe benzină fabricate înaintea anului 2000 și cele diesel mai vechi de anul 2006, care reprezintă 17% din parcul auto al Madridului, nu au voie să circule în interiorul orașului sau pe centura capitalei, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Firea anunță că din 2019 transportul public de suprafață va fi gratuit. Pentru început, pentru elevi și însoțitorii pensionarilor, apoi pentru toți CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Firea anunță că din 2019 transportul public de suprafață va fi gratuit. Pentru început, pentru elevi și însoțitorii pensionarilor, apoi pentru toți

Această interdicție corespunde nivelului doi al planului de măsuri anti-poluare în vigoare începând cu luna octombrie. Este pentru prima dată, de la adoptarea acestui plan, când se activează nivelul doi. Nivelul unu prevede limitarea vitezei de circulație pe șoseaua de centură.

Municipalitatea a anunțat miercuri la prânz că interdicția de circulație a mașinilor va fi ridicată joi, odată cu diminuarea poluării și îmbunătățirea condițiilor atmosferice.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
madrid