Circulația pe A 1, între Șoimuș și Simeria, închisă pentru lucrări la joncțiunea cu lotul IV al autostrăzii Lugoj - Deva. Antreprenorul estimează că va termina până în 15 noiembrie

Circulația pe A 1, între Șoimuș și Simeria, închisă pentru lucrări la joncțiunea cu lotul IV al autostrăzii Lugoj - Deva. Antreprenorul estimează că va termina până în 15 noiembrie
scris 10 oct 2018

Circulația pe A 1, între Șoimuș și Simeria, este închisă, începând de miercuri, pentru lucrări la joncțiunea cu lotul IV al autostrăzii Lugoj - Deva. Antreprenorul estimează că va termina până în 15 noiembrie.

”Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, Compania Națioonală de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie”, anunță CNAIR.

Miercuri încep efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție), scrie News.ro.

FOTO Noua generație Nissan Leaf marchează era automobilelor electrice mature, populare și tehnologizate CITEȘTE ȘI FOTO Noua generație Nissan Leaf marchează era automobilelor electrice mature, populare și tehnologizate

Potrivit Companiei, antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018.

Circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Circulația ar fi trebuit închisă în urmă cu o lună, dar nu au fost finalizate toate procedurile de realizare a racordului, fiind amânat momentul. 

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
lugoj deva