Circulația rutieră pe un tronson al Autostrăzii Transilvania, închisă pentru un exercițiu NATO

Circulația rutieră pe un tronson al Autostrăzii Transilvania, închisă pentru un exercițiu NATO
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2024

Circulația rutieră va fi închisă duminică pe Autostrada Transilvania (A3), sectorul cuprins între nodul rutier Chețani (km 36+000) și nodul rutier Câmpia Turzii (km 51+796), aproximativ 30 – 45 de minute, în intervalul orar 17:00 – 20:00, pentru efectuarea unui exercițiu NATO, care presupune desantul unui număr mare de militari și tehnică militară în zona Bazei Aeriene de la Câmpia Turzii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Pe durata închiderii traficului, conducătorii auto vor putea utiliza alternativ DN15.

Aproximativ 2.000 de parașutiști militari din Franța, Germania, România, Spania, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos se vor instrui în cadrul secvențelor desfășurate în România ale exercițiului SWIFT RESPONSE 24 (SR24) / DEFENDER 24. Operația aeropurtată multinațională Joint Forcible Entry, care include și desantare de tehnică militară, se va derula pe parcursul mai multor zile. Secvența principală din România este planificată duminică, 12 mai, în zona Bazei 71 Aeriană General Emanoil Ionescu din Câmpia Turzii.

Dacia accelerează vânzările în Germania peste media pieței și lansează Spring la un preț care sfidează chinezii CITEȘTE ȘI Dacia accelerează vânzările în Germania peste media pieței și lansează Spring la un preț care sfidează chinezii

Operații similare se vor desfășura, în această perioadă, și în alte cinci state aliate și partenere (Estonia, Macedonia de Nord, R. Moldova, Polonia și Suedia), realizându-se, astfel, cea mai mare operație de desant din Europa de după cel de-Al Doilea Război Mondial.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada transilvaniei
nato