CNAIR a desemnat câștigătorul pentru o secțiune din Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru o secțiune din Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea
scris 9 aug 2022

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că a fost finalizată reevaluarea ofertelor și desemnat câștigătorul pentru proiectarea și construirea secțiunii Chețani-Câmpia Turzii din Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea.

„A fost finalizată reevaluarea ofertelor și desemnat câștigătorul pentru proiectarea și construcția secțiunii Chețani-Câmpia Turzii din Autostrada Brașov- Târgu Mureș – Cluj- Oradea. Asocierea de constructori austrieci și germani, care a câștigat licitația cu suma de 420,34 milioane de lei (făra TVA), are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor, după semnarea contractului”, a anuțat Sorin Grindeanu.

Lufthansa: Ce a fost mai rău a trecut, după haosul provocat de lipsa de personal în zborurile din timpul verii CITEȘTE ȘI Lufthansa: Ce a fost mai rău a trecut, după haosul provocat de lipsa de personal în zborurile din timpul verii

El a adăugat că pentru acest tronson de autostradă, care are o lungime de 15,70 km, finanțarea este din fonduri europene nerambursabile, scrie G4Media.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrazi